Pati de veïns
Disponibilidad: En existencia
12,00 €
Un interior d’illa del barceloní Eixample de Cerdà es transforma en escenari de vivències compartides durant els mesos d’obligat confinament degut a la covid-19. La pandèmia crea l’oportunitat per explorar moments únics i irrepetibles. Terrasses, patis, balcons i terrats desborden una activitat inusitada. Als interiors es manifesta un món sencer a partir de les intimitats quotidianes de les persones que els habiten. Observar el seu entorn amb una mirada indiscreta permet a Àngela Vinent entrar sense permís a les cases dels altres. Intuir o captar tristeses i alegries, amargues soledats, relacions incompreses, existències ensopides, doloroses impostures o dolces històries d’amor.
Vinent comparteix la seva percepció de la vida durant l'any de pandèmia des de la seva petita terrassa que té en el seu pis de l'Eixample de Barcelona. "Veia com es transformava la vida i, de retruc, aquest pati de veïns va canviar completament en un any".
Antoni Batista: "és una suma d’escenaris i de personatges, és segurament teatre, encara que escrit en format de novel·la, i és també el que demana el nostre temps: una barreja de tot plegat que comença amb un còctel entre la realitat i la ficció.
Àngela Vinent Besalduch (Barcelona, 1955) és periodista. Ha treballat als diaris Catalunya Express, Mundo Diario, Noticiero Universal i AVUI, on va ser subdirectora. Ha dirigit els informatius de Barcelona Televisió i ha format part del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Ha col·laborat professionalment amb Pasqual Maragall en diferents etapes. La més extensa, com a cap de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona coincidint amb els anys olímpics. És autora del llibre Maragall vs Alzheimer, una crònica (Cromosoma Edicions, 2010) i coautora de Cuines amagades, recorregut pels bars dels 40 mercats de Barcelona (Cossetània Edicions, 2020). Ha exercit com a directora i xef en un club gastronòmic situat en el seu taller d’art