Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Tu no ets la teva selfie (guia diàctica)

More Views

Writer

Tu no ets la teva selfie (guia diàctica)

  • 9 secrets digitals que tothom viu i ningú explica

  • Writer: Arroyo Moliner, Liliana
  • ISBN: 978-84-1303-175-0-g
  • Download the didactic guide.
    Request the password at editorial@pageseditors.cat
  • Availability: In stock

    €0.00
    Si alguna vegada has fet bogeries per aconseguir una selfie o has sentit que la teva vida és una merda al costat del postureig dels altres, aquest llibre és per tu. Habitar les xarxes socials va de la mà d’aquesta força que ens obliga a fer viatges perfectes, tenir cossos deu, menjar plats suculents i presumir de mascotes. Alhora, som més conscients que mai de la quantitat d’experiències que existeixen per omplir cada minut. Ens menja la impaciència, la insatisfacció i la inseguretat. Però sobretot que no es noti! Aquest llibre conté 9 càpsules dedicades a l’ego, el postureig i el FOMO, l’afany de col·leccionar amics i la polarització, les apps de la seducció, la dimensió anònima, l’empatx de continguts o la procastinació. Parlarem de punts de trobada i desencant, plaers culpables i tensions entre realitat i ficció. No és un problema meu ni teu, sinó nostre, perquè hi ha una indústria sencera al darrere.
    Visió crítica i constructiva de com les emocions ens governen molt més del què ens pensem i com són la benzina de totes les tensions, angoixes i alegries que ens aporten les xarxes socials.


    Algunes situacions incloses al llibre són experiències directes del Club dels Còmplices: 12 nois i noies entre 18 i 30 anys entrevistats per l’autora.


    El llibre connecta amb la complicitat de les selfies, el postureig, l'enveja, les apps de cites o la gula digital.


    Llenguatge accessible amb conceptes tècnics. Amb crítica social però sense judicis morals; amb humor però sense trivialitats.
    Liliana Arroyo Moliner (Barcelona, 1985). Doctora en Sociologia i especialista en innovació social digital. Li encanta entendre com les plataformes revolucionen la manera que tenim de comunicar, aprendre, comprar, pensar i estimar-nos. Es defineix com a tecno-optimista i confia que les tecnologies existiran per servir-nos a nosaltres i no a l’inrevés. Actualment és docent i investigadora de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE. És una divulgadora activa en jornades i xerrades, escriu al Diari Ara i El Periódico, i ha participat en programes de RAC1 i TV3. En les estones lliures la trobareu fent teatre o fent experiments culinaris.