Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La cuina surrealista

More Views

Writer

La cuina surrealista

  • Dalicatessen de Salvador Dalí

  • Writer: Fàbrega, Jaume
  • ISBN: 978-84-9779-168-7
  • 184 pages
  • Rustic cover with flaps
  • 115 x 260 mm
  • Collection: Catxipanda Nº 14
  • Release date: June 2004
  • Availability: In stock

    €11.00
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells formen part d'aquest repertori típicament surrealista que són els plats de "mar i muntanya", els més originals que ha produït la cuina catalana i base de la creativitat de cuiners universals com Ferran Adrià. A més, Dalí incorpora a la seva obra nombrosos elements iconogràfics referents al menjar: del peix als ous, de les mongetes al pa, passant per les garotes, el parament de la taula o les deliqüescències d'inspiració culinària. A Dalí, doncs, li agradava la cuina i, particularment, la cuina del país, que sovint feia compartir als seus amics. Tot això és el que trobarem en aquest llibre, a cura del màxim especialista en el tema, l'escriptor gastronòmic Jaume Fàbrega.