Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Un dia la porta s'obrirà

Més vistes

Autor(s)


Un dia la porta s'obrirà

  • Històries de misteri i imaginació

  • Autor: Esteller Badosa, Manel ; Macip Maresma, Salvador
  • ISBN: 978-84-1303-285-6
  • 240 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 135 x 210 mm
  • Col·lecció: Ciència-ficció Nº 33
  • Data de publicació: Setembre 2021
  • Veure primeres pàgines
  • Disponibilitat: En existència

    18,00 €
    Una tempesta espatlla unes vacances perfectes en un cottage al cor d’Escòcia. Què pots fer quan la pluja t’obliga a tancar-te a casa? Llegir, és clar... i també escriure. Una situació frustrant es converteix així en un repte inesperat, un combat d’imaginacions que recorrerà els principals temes de la literatura fantàstica. Aquest recull d’onze parells de contes posa cara a cara dos reconeguts investigadors i escriptors catalans que porten anys demostrant que no hi hauria d’haver fronteres entre ciències i lletres. És un llibre escrit des del cor, ple d’homenatges explícits a alguns dels clàssics preferits dels autors, des de Mary Shelley fins a Poe, passant per Pedrolo, Calders, Lovecraft, H. G. Wells, Arthur Conan Doyle, Richard Brautigan, Michael Ende o Italo Calvino.

    Un homenatge als grans autors de la literatura fantàstica, en especial a la Villa Diodati. 


    La parella Macip-Esteller proposa una literatura propera, treballada i molt original. Sens dubte, una de les propostes més originals del panorama de la ciència-ficció actual. 

    Manel Esteller (Sant Boi de Llobregat, 1968) és doctor en Medicina i catedràtic de Genètica per la U B, professor investigador de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats i director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. Les seves descobertes en biomedicina li han merescut la distinció de pertànyer a l’1% dels millors investigadors en l’àmbit mundial en tots els camps de la ciència. La seva trajectòria ha rebut prestigiosos reconeixements, com el Premi Internacional de Catalunya, el Premi Nacional de Recerca, el Premi Severo Ochoa i el Premi Rei Jaume I. Col·laborador en diversos mitjans periodístics i autor de llibres per apropar el coneixement científic al gran públic, tasca reconeguda amb la distinció a la millor activitat de divulgació científica i humanística de la UB, la present obra representa la seva primera incursió en la ficció narrativa. @ManelEsteller17.

    Salvador Macip (Blanes, 1970) és metge, investigador i escriptor. Dirigeix un grup de recerca sobre càncer i envelliment a la Universitat de Leicester, Regne Unit, on és professor del Departament de Biologia Molecular i Cel·lular. També és professor i investigador dels Estudis de la Salut de la UOC. Col·labora regularment a diversos mitjans fent divulgació científica. Ha publicat una trentena de llibres, entre novel·les, narrativa curta, assaig i contes per a nens. Ha guanyat premis com el Joaquim Ruyra (per Ullals), el Carlemany (per Hipnofòbia), el Ramon Muntaner (per Herba negra) i dos cops l’Ictineu (per El joc de Déu i el conte “Plàstic”). Darrerament, ha contribuït a les antologies Somnia Philip Marlowe amb xais elèctrics? i Barcelona 2059. Ciutat de posthumans. www.macip.org | @macips01