La nova cuina de Balaguer
Receptes de cal xirricló
Disponibilitat: En existència
12,00 €
En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió de dos joves cuiners que a l'empara de Francesc Molins i la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant en la seva passió per la cuina d'aquí i d'arreu i amb convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l'ofici. Receptes que us duran el record de la cuina d'abans i receptes que us portaran a una cuina d'ara on podreu sucumbir a la passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera que és. I bon profit!
Jordi G. Jové (1982). Lleidatà inquiet i molt actiu en tot els àmbits culinaris i amant de la divulgació gastrònomica. Gran coneixedor de la cuina de l'avia i de les més últimes tecnologies juntament amb una herència per la prosa que li ha permès conduir i col·laborar en diferents mitjans. Disposant tot els seu do i coneixements al servei de Cal Xirricló. Marc Lorés (1984). Lleidatà de socarrel i rodamón. Ha cuinat en molts i diversos restaurants d'arreu del món, on ha après l'ofici i ha desenvolupat una creativitat desbordant que cada dia sorpren a totes aquelles persones que gaudeixen de la cuina de Cal Xirricló. És la part artística d'una cuina feta amb el cor i la puresa d'un cuiner de límits inabastables.