Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina surrealista

Més vistes

Autor(s)

La cuina surrealista

  • Dalicatessen de Salvador Dalí

  • Autor: Fàbrega, Jaume
  • ISBN: 978-84-9779-168-7
  • 184 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 14
  • Data de publicació: Juny 2004
  • Disponibilitat: En existència

    11,00 €
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells formen part d'aquest repertori típicament surrealista que són els plats de "mar i muntanya", els més originals que ha produït la cuina catalana i base de la creativitat de cuiners universals com Ferran Adrià. A més, Dalí incorpora a la seva obra nombrosos elements iconogràfics referents al menjar: del peix als ous, de les mongetes al pa, passant per les garotes, el parament de la taula o les deliqüescències d'inspiració culinària. A Dalí, doncs, li agradava la cuina i, particularment, la cuina del país, que sovint feia compartir als seus amics. Tot això és el que trobarem en aquest llibre, a cura del màxim especialista en el tema, l'escriptor gastronòmic Jaume Fàbrega.