Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina dels peus de porc

Més vistes

Autor(s)

La cuina dels peus de porc

  • Autor: Cogul i Urrea, Albert
  • ISBN: 978-84-7935-805-1
  • 128 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 7
  • Data de publicació: Maig 2013
  • Disponibilitat: En existència

    11,00 €
    La cuina del peus de porc aplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la part inferior de les extremitats de l'animal del qual s'aprofita tot. Plats tradicionals i creacions innovadores del propi autor, amb alguns tocs exòtics. Un receptari que farà les delícies dels nombrosos addictes a una menja tan delicada. Un llibre per "tocar de peus al plat".