Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina dels castells

Més vistes

Autor(s)

La cuina dels castells

  • Autor: Morell Bitrià, Josep Maria
  • ISBN: 978-84-9975-073-6
  • 136 pàgines
  • Tapa rústica
  • 190 x 210 mm
  • Col·lecció: Vària Cuina Nº 8
  • Data de publicació: Febrer 2011
  • Veure primeres pàgines
  • Disponibilitat: En existència

    14,00 €
    Aquest llibre és un receptari de plats bastant antics; molts d'ells són de la cuina medieval i, per tant, l'autor ha procurat restaurar-los, per tal que es puguin cuinar a casa sense cap dificultat. Hi trobareu plats amb aliments autòctons: en aquella època pràcticament tot circulava entre el pa, l'ordi, el blat, les cebes, els alls, les arengades, el bacallà salat, les carbasses, la farina o la cansalada. Feu un bon ús d'aquest receptari, i no deixeu de recordar als més petits de la casa que la cuina és una part fonamental de la cultura dels pobles. Inclou entrants, segons plats, peixos, carns i llaminadures
    Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) ha estat cuiner i propietari del prestigiós restaurant Cal Morell durant gairebé trenta anys. Ha alternat la feina al capdavant del restaurant amb la difusió del saber gastronòmic a través de cursos, emissions radiofòniques i llibres divulgatius. Té nombrosos llibres de cuina i receptaris.