I ara què?
Carta de navegació per la Catalunya de després del procés
Disponibilitat: En existència
15,00 €
El procés ha mort. El terratrèmol polític que va sacsejar Catalunya —i l’Estat— la tardor de 2017 ha mutat cap a una nova fase, encara per acabar de desxifrar, i que ens deixa moltes preguntes per respondre. Seguint les petjades dels qui els ha tocat viure-ho en primera persona, aquest llibre pretén trobar el rumb i traçar un mapa útil per entendre cap on va la Catalunya de després del procés. Veus que posen llum als aspectes clau per entendre el passat, una radiografia imprescindible per entendre el present i, sobretot, camins de futur per resoldre el conflicte que ha canviat per complet l’agenda política del nostre país. Tot plegat, de la mà de figures que han jugat —i jugaran— un paper protagonista en aquesta etapa de la nostra història: Joan Tardà, David Fernández, Irene Montero, Juan José Ibarretxe, Miquel Iceta, Josep Lluís Carod- Rovira, José Manuel García Margallo i Jordi Cuixart.
Mònica Terribas: "El llibre que teniu a les mans intenta descriure des de múltiples percepcions i experiències com s’ha fet aquesta rasa i per què ara per ara, no ha servit el seu propòsit".
El perquè i el com de cada moviment durant la tardor del 2017 té tantes versions com persones implicades, algunes d’elles, recollides en les entrevistes que fa l’Albert Mercadé en aquest llibre.
Albert Mercadé Massó (Tarragona, 1988). Llicenciat en Periodisme i Enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Rovira i Virgili, i Màster en Comunicació Social i estudis de doctorat a la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat com a periodista a Televisió de Catalunya, Tarragona Ràdio i la televisió TAC12, i com a gestor cultural al Centre de Cultura i Memòria del Born de Barcelona. Des de l’any 2016 cobreix l’actualitat política i coordina El Matí de Catalunya Ràdio, tasca que compagina amb la docència i la recerca en periodisme i comunicació política a la UPF. Ha editat, conjuntament amb la periodista Mònica Terribas, el llibre DO Europa, converses sobre la identitat europea (La Magrana, 2015).