Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Els fogons de Lleida

Més vistes

Autor(s)

Els fogons de Lleida

  • Autor: Morell i Bitrià, Josep M.
  • ISBN: 978-84-9779-906-5
  • 250 pàgines
  • Tapa rústica
  • 150 x 240 mm
  • Col·lecció: Vària Cuina Nº 6
  • Data de publicació: Març 2010
  • Disponibilitat: En existència

    20,00 €
    Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva primera edició l'any 1984, el llibre aviat es convertí en una guia utilíssima per a la cuinera o el cuiner professionals, una eina quotidiana per a la mestressa de casa o el marit diletant a qui li agrada de posar la paella al foc el cap de setmana: és una cuina per a tothom. En un gran esforç de recopilació, Morell presenta els plats de la cuina tradicional de les nostres comarques.
    Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) és un cuiner inquiet, bellugadís, dinàmic, que fa el que fa i ho viu a fons perquè li agrada, que cuina amb gust i ganes, i que explica després amb vocació didàctica allò que ha cuinat. Tant prepara una salsa marinera o a l'espanyola com auxilia la mestressa posant-li a l'abast el secret de com cal fer-ho perquè no s'ennegreixin les carxofes. Josep M. Morell ha estat el propietari i xef del restaurant Cal Morell de Balaguer durant gairebé trenta anys.