Els fogons de Lleida
Disponibilitat: En existència
20,00 €
Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva primera edició l'any 1984, el llibre aviat es convertí en una guia utilíssima per a la cuinera o el cuiner professionals, una eina quotidiana per a la mestressa de casa o el marit diletant a qui li agrada de posar la paella al foc el cap de setmana: és una cuina per a tothom. En un gran esforç de recopilació, Morell presenta els plats de la cuina tradicional de les nostres comarques.
Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) és un cuiner inquiet, bellugadís, dinàmic, que fa el que fa i ho viu a fons perquè li agrada, que cuina amb gust i ganes, i que explica després amb vocació didàctica allò que ha cuinat. Tant prepara una salsa marinera o a l'espanyola com auxilia la mestressa posant-li a l'abast el secret de com cal fer-ho perquè no s'ennegreixin les carxofes. Josep M. Morell ha estat el propietari i xef del restaurant Cal Morell de Balaguer durant gairebé trenta anys.