Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

El llibre de la cuina ecològica

Més vistes

Autor(s)

El llibre de la cuina ecològica

  • Autor: Lladonosa i Giró, Josep
  • ISBN: 978-84-9779-165-6
  • 184 pàgines
  • Tapa rústica
  • 170 x 240 mm
  • Col·lecció: Vària Cuina Nº 5
  • Data de publicació: Juny 2004
  • Disponibilitat: En existència

    14,00 €
    Les fruites, verdures i hortalisses combinades amb la carn i el peix sense cap tractament químic són els ingredients bàsics de la cuina ecològica. En l'època de la globalització i el menjar ràpid, Josep Lladonosa creu que és un bon moment per tornar a les essències d'aquella cuina tradicional. El prestigiós cuiner proposa més de noranta receptes variades que tenen com a comú denominador una cuina sana i de qualitat. A més, fa un repàs a la cuina de sempre i descriu amb exactitud les qualitats que han de tenir els seus ingredients per a fer-la possible.