Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Cuinar per a celíacs

Més vistes

Autor(s)

Cuinar per a celíacs

  • Tornar a gaudir del plaer de menjar

  • Autor: Vicent Matheu, Sílvia
  • ISBN: 978-84-9975-296-9
  • 324 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 220 x 230 mm
  • Col·lecció: Vària Cuina Nº 10
  • Data de publicació: Novembre 2012
  • Veure primeres pàgines
  • Disponibilitat: En existència

    29,00 €
    El llibre Cuinar per a celíacs no és només un conjunt de receptes, és una guia per al celíac i per als seus familiars i amics. Consta d'una primera part amb consells sobre com manipular els aliments per tal d'evitar les contaminacions creuades, conté un llistat de cereals d'arreu del món que no contenen gluten i fan que la dieta sigui més variada, apetitosa i saludable. Aquesta guia es complementa amb l'explicació de com ha de ser el rebost, aliments bàsics, mètodes de cocció, conservació i aprofitament. A més, conté 250 receptes aptes per a celíacs. El llibre està adreçat tant a la alimentació dels infants com a la dels adults i ajuda a portar una vida normal, no només pel dia a dia sinó també per a les festes i celebracions tradicionals de la nostra terra
    Silvia Vicent Matheu (Barcelona, 1958) és arquitecte superior i pèrit taxador immobiliari, de professió. Ha estat propietària durant cinc anys d'un restaurant a Sant Feliu del Racó. Va ser diagnosticada de celiaquia l'any 2008. Col·labora amb l'Associació de Celíacs de Catalunya impartint demostracions i classes de cuina per a celíacs.

    Altres suggerències