Com mengem
La importància ètica de les nostres decisions alimentàries
Disponibilitat: En existència
24,00 €
Menjar és necessari, un plaer, i el ventall de productes al nostre abast és immens, cal triar què volem menjar, tenim dret a saber què s'amaga darrere els vistosos embolcalls dels productes del supermercat. Com mengem, mitjançant una narració amena i una investigació seriosa, ens ajuda a saber per què hem de vigilar amb el que ens posem a l'estómac, descobrint-nos secrets que altrament no veurien la llum. Una acurada investigació, dos escriptors excepcionals i tres famílies ens ajuden a ser més conscients del que mengem. En paraules dels mateixos autors, aquest llibre us ajudarà a reflexionar sobre les vostres prioritats i us proporcionarà la informació que us cal per poder prendre decisions ètiques però també pràctiques.
Peter Singer, nascut i format a Austràlia, és actualment catedràtic en bioètica de l'University Center for Human Values de la Universitat de Princeton i catedràtic honorífic del Centre for Applied Philosophy and Practical Ethics de la Universitat de Melbourne. Va ser reconegut internacionalment després de la publicació d'Animal Liberation, el 1975. L'any 2005 fou elegit per la revista Times com una de les cent persones més influents del món. Jim Mason, escriptor, conferenciant, periodista, advocat i ecologista, és coautor d' Animal Liberation i autor de In Defence of Animals, Animal Factory i An Unnatural Order: Why We Are Destroying the Planet and Each Other, entre altres. Els seus escrits han aparegut en un gran nombre de publicacions i mitjans audiovisuals. Actualment és director general de Two Mauds Foundation, en suport a organitzacions de protecció dels animals.