Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina del porc

Més vistes

Autor(s)

La cuina del porc

  • Autor: Morell i Bitrià, Josep Maria
  • ISBN: 978-84-7935-752-8
  • 160 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 5
  • Data de publicació: Novembre 2000
  • Disponibilitat: En existència

    11,00 €
    La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".
    11,00 €