Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Cuinem en família

Més vistes

Autor(s)

Cuinem en família

  • amb receptes d'una selecció dels millors xefs d'Europa

  • Autor: Varios autores
  • Il·lustrador/s: Clariana Muntada, Anna
  • ISBN: 978-84-9975-844-2
  • 96 pàgines
  • Tapa dura
  • 250 x 250 mm
  • Col·lecció: Nandibú - Nandibú Singular Nº
  • Data de publicació: Febrer 2017
  • Disponibilitat: En existència

    17,00 €

    Cuinem en família és un llibre que us vol engrescar a compartir amb els fills una estona divertida i distesa davant dels fogons. Una selecció dels millors xefs d'Europa us hi volen ajudar. Ells han adaptat un dels seus plats “estrella”, mantenint tot l'esperit de la recepta original, i expliquen pas a pas tot el procés, diferenciant les tasques de grans i petits per aconseguir un resultat que faci les delícies dels comensals. Inclou 20 receptes dels cuiners internacionals: Mauro Colagreco, Heston Blumenthal, Andoni Luis i Haritz Adúriz, Carles Gaig, Peppe Guida, Frank Giovanni, Rocco Iannone, Joan Roca, Paquita i Lolita Rexach, Bart de Pooter, Carme Ruscalleda, Mathias Dahlagren, Pedro Subijana, Georges Blanc, Juan Mari i Elena Arzak, Hans Haas, Benoït Violier, Jean André Charial, Martín Berasategui, Javier de las Muelas.



    • L'objectiu del llibre és oferir receptes sense complicació, practicar la cuina de mercat, rebutjar salses massa denses, apropar-se a la gastronomia regional, recerca d'una cuina més saludable.

    • Josep Vilella és membre del col·lectiu 5 a Taula (secció de crítica gastronòmica de La Vanguàrdia) i també és membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia.


    *Llibre editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya


     logo ICEC